divendres, 12 de març del 2010

Santa Anna rapea


Avui hem tingut un dia molt especial. Ens ha visitat Pau i ens ha contagiat la seua pasió pel ball, a més a més de deixar-nos bocabadats pel domini que té de l'expressió corporal, del ritme i de la comunicació, ens ha ensenyat a com deshinibir-nos i com de forma col.laborativa crear una coreografia.


S'ha presentat com a estudiant de Magisteri, especialitat d'Educació Física i que allò que més li agrada és el ball, la dansa urbana: Breakdance i ens ha explicat que va sorgir de les tribus urbanes per tal d'evitar els enfrontaments i no arribar a les mans, és una manera de treballar la creativitat, cadascú és important, no hi ha ningú per damunt, tots aprenem de tots.

Ens ha fet sentir la importància que té el seguir la música, el ritme, ser creatius i la nostra actitud. Com cal establir contacte visual amb els companys per tal de coordinar-se. També que a la dansa cal transmetre emocions, has de traure el que portes dins. Ens ha parlat dels beneficis a nivell de salut: física i mental.

I de seguida s'han posat a practicar i a crear individualment, per parelles i per grups. Compartint allò que cadascú aportava.

Moltes gràcies Pau per tot el que ens has ensenyat, sobretot per fer-nos perdre la por al ridícul, tan present en alguns i per haver gaudit junts. Esperem veure't prompte per a poder ballar de nou amb tu i ensenyar-te les creacions que ens has animat a fer.

1 comentari:

maria ha dit...

Hola soc maria la de 5é i me va agradar molt pau ,quan va ballar ell soles en vaig quedar alucina
bueno ADEU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



MARIA 5é